Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@12:20:27 GMT

بوفه مدارس باید تعطیل باشد

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۵۶۹۵

بوفه مدارس باید تعطیل باشد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ابراهیم شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با توجه به ضرورت حفظ سلامت دانش آموزان و کارکنان، رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سطح مدارس بایستی مدنظر قرار گیرد تا محیطی مطلوب و ایمن جهت حضور این عزیزان فراهم گردد.

او با بیان اینکه رعایت نکاتی در زمان حضور در مدرسه توسط کارکنان، دانش آموزان و والدین الزامی است، گفت : با توجه به انجام واکسیناسیون اکثریت کادر آموزشی، اداری و خدماتی و دانش آموزان، لازم است افرادی که واکسیناسیون انجام نداده اند، هفته‌ای دو بار (هر ۳ روز یکبار)، آزمایش PCR با نتیجه منفی به همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکیبا افزود: برای افرادی که یک نوبت واکسن دریافت کرده باشند، تا زمان تکمیل واکسیناسیون (۱۴ روز بعد از دریافت دو دوز واکسن) لازم است که هفته‌ای یکبار آزمایش PCR با نتیجه منفی به همراه داشته باشند.

او افزود: مسئولان مدرسه لازم است در صورت مشاهده علائم (تب، لرز، سرفه، آبریزش و ...) مشکوک به بیماری یا دانستن سابقه تماس در بین دانش آموزان و کارکنان نسبت به معرفی فرد به مرکز خدمات جامع سلامت اقدام کنند.

شکیبا ادامه داد: در صورت پیدا شدن فرد PCR مثبت در افراد کلاس، طی فرایند بررسی افراد در معرض تماس (پیدا شدن نفر دوم با تست مثبت)، کلاس درس باید به مدت ۱۴ روز تعطیل شود.

او با بیان اینکه استفاده از ماسک در تمام مدت زمان حضور در مدرسه توسط دانش آموزان وکارکنان الزامی است، گفت: شستشوی مرتب و مکرر دست‌ها با صابون مایع و استفاده از محلول ضدعفونی کننده دست نیز ضروری است.

شکیبا گفت: دانش آموزان باید از لوازم التحریر شخصی استفاده کنند و از از جابجایی آن با دانش آموزان دیگر خودداری کنند.

 شکیبا افزود: تعداد افراد در کلاس‌ها با رعایت فاصله مناسب (دو متر از هر طرف) ضروری است و حداکثر در هر کلاس باید ۱۵ نفرحضور داشته باشند.

او با بیان اینکه از تجمع در محیط مدرسه توسط دانش آموزان، والدین و کارکنان باید خودداری شود، افزود: استراحت بین کلاس‌های دانش آموزان در حداقل زمان (زنگ تفریح کوتاه) و در زمان‌های مختلف بین کلاس‌ها انجام شود.

او گفت: ساعت شروع و پایان مدرسه نیز باید بگونه‌ای تعیین شود که از هم‌زمانی رفت و آمد دانش آموزان و ازدحام جلوگیری شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه بوفه مدارس باید تعطیل باشد و توزیع هرگونه خوراکی در مدرسه ممنوع است، گفت: دانش آموزان باید از میان وعده تغذیه‌ای تهیه شده در منزل و بطری آب شخصی استفاده کنند.

شکیبا ادامه داد: توصیه می‌شود ترجیحا از وسیله نقیله شخصی جهت ایاب و ذهاب دانش آموز استفاده شود و در صورت استفاده از سرویس، تمام رانندگان سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان و کارکنان بایستی دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند.

او افزود: تأمین و دپوی حداقل دو هفته‌ای مواد ضدعفونی‌کننده، صابون مایع، دستکش، ماسک، دستمال‌کاغذی و... از دیگر الزامات جهت بازگشایی مدارس است.

استفاده از هواکش و باز گذاشتن در‌ها و پنجره‌های سالن‌ها به منظور تهویه مناسب و مستمر، گندزدایی همه سطوح دارای امکان تماس زیاد در مدارس در هر شیفت، گندزدایی دستشویی‌ها و توالت‌ها، روزانه حداقل دو بار در طول ساعات کار مدرسه و یک‌بار در انتهای کار مدرسه و دفع پسماند‌ها به شیوه بهداشتی در سطل‌های درب دار پدالی از دیگر نکاتی بود که شکیبا به آن اشاره کرد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند